Vil du se min hule?

Reading Time: 3 minutes

Mit hjem er ikke særlig stort. Alligevel synes jeg, at du skulle have en mini-rundvisning. Faktisk er det meget få mennesker jeg inviterer hjem til mig, så du burde næsten føle dig lidt beæret over at blive inviteret indenfor. Ha!

Køkkenet (som jeg også deler med en anden) og badeværelset, som trænger til en overhaling og tryllestøv, må du vente lidt med at se. Men resten af din lille hybel viser jeg dig lige om lidt. Lejligheden er en smule huleagtig, og har en fin charme over sig. Den bygning jeg bor i, er af ældre dato, og det ses. Det gør til gengæld, at der er masser af sjæl. Jeg flyttede så småt ind i lejligheden i november sidste år, efter aaaaalt for lang tid tilbragt i den grå ghetto aka Æbleparken.

Indre by har altid hevet i mig, og kan huske, hvor tit jeg har sukket, når jeg har skulle vente på bussen, eller cykle i regn og slud ud til noget, som føltes så langt fra hjemligt.

Jeg har det enormt godt med ikke at have for meget plads. Det er der to grunde til:

1) Jeg roder, hvis jeg har for meget rum at boltre mig på.

2) Det føles hurtigt tomt, når det bare er mig, og er ikke fan af at høre mit eget ekko.

Som du nok kan se, har jeg lidt planter. Dog har jeg i min optik slet ikke nok – og målet er en mindre botanisk have.

Lejlighedens indretning er hverken særlig moderne eller stilet – men det er min egen stil, som afspejler mig, og gør mig godt tilpas. Det er en blanding af loppefund, gamle møbler, hjemmelavede møbler, og et par tidsløse designobjekter. Stolen fandt jeg for et par uger siden til omkring 300 kr. Jeg er vild med det blå velour, som hynden er betrukket med. Hvad synes du?

Desuden er jeg fuldstændig forelsket i det store verdenskort, som hang der i forvejen, da jeg flyttede ind. Hvor heldig har man lov til at være?

Globussen her er endnu et loppefund (fundet i genbrugshandleren lige ved siden af Bazaren i Odense). Den lyser så fint, og skaber den hyggeligste stemning i det lille hjem.

Hvis du gerne vil se mere fra lejligheden, så må du gerne skrive det til mig! Og så er der vist kun tilbage at sige tak for besøget.

 

 

Tagget , , ,

2 tanker om “Vil du se min hule?

  1. Hvor er der blevet fint!

    1. Tak, Jeanette! Du må snart komme forbi til en kop kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *