Vaffeldronningen Camilla Stemann Jensen

Reading Time: 4 minutes

Camilla Stemann Jensen

Der findes mænd og kvinder med ben i næsen. Der findes mennesker med passioner. Mennesker med en speciel drivkraft. Mennesker med kant. Mennesker med en stærk personlighed. Det er ofte de mennesker, jeg bliver inspireret af og dem, der giver mig blod på tanden til at skrue min egen indsats et nøk op.

Jeg vil gerne introducere dig for Camilla, som jeg mødte, da jeg i sin tid var involveret i virksomheden Yelp. Jeg har altid været – og er stadig – inspireret af hendes arbejdsmentalitet og samtidige feminine energi. Jeg synes, hun er lidt af en power-kvinde.

Hun styrerede i sin tid Yelp med hård hånd i hele København som senior marketing manager og community manager. Yelp lukkede – som en stor overraskelse – hele marketingafdelingen ned i blandt andet Danmark. Camilla tog dog den udfordring i stiv arm, som livet nu bød hende. Hun endte med at tage springet og blive selvstændig – og til den beslutning, tager jeg hatten af!

Camilla er også kogebogsforfatteren bag “Vidunderlige Vafler” og var en af hovedårsagerne til, at jinglen “vafler til aftensmad” overhovedet gik viralt. Camilla sidder desuden som Head of Social hos Klix Kommunikation, og kan dermed bryste sig af både at være social medie- og influencer specialist, blogger på CopenhagenByMe.dk, oplægsholder og forfatter.

Jeg har taget en snak med Camilla om, hvad der driver hende, hvad hun drømmer om hvorfor hun blandt andet ser både Stine Bosse og Magrethe Vestager som nogle af hendes største inspirationskilder:

Camilla Stemann Jensen

Hvad drømmer du om?

Jeg drømmer om at gøre en forskel, som jeg selv føler er 100% tilfredsstillende. Jeg vil gerne ændre noget for nogen og føle, at det, jeg er sat i verden for, og det jeg er bedst til, bliver udnyttet allerbedst. Hvad det så er, og om det sker, må tiden vise. Jeg begynder at mærke, at det går i den rigtige retning i hvert fald.

”Jeg frygter, at dagene går så stærkt, at det hele lige pludselig bare er forbi.”

Hvad er din største frygt?

Jeg frygter, at dagene går så stærkt, at det hele lige pludselig bare er forbi – at jeg ikke nyder det nok og sætter pris på alle mine muligheder og privilegier. Jeg vil ikke blive ved med at være typen, der altid har travlt. Det må gerne høre op på et tidspunkt, haha!

Hvem er din største inspirationskilde?

Jeg er dybt inspireret af både Stine Bosse og Margrethe Vestager. Deres skarpe måde at kommunikere på skriftligt, men også i debatter. De står altid ved deres holdninger på en konsekvent, men elegant måde – og får ting til at ske. Det er “girlpower” i min optik. Og så virker de begge til at være rigtig gode mennesker samtidig. Det er så vigtigt, hvis jeg skal inspireres. ​​

Hvordan har du opnået den succes, du har i dag?

Hårdt arbejde og en evig nysgerrighed og begejstring for de projekter, jeg engagerer mig i. Og så helt sikkert at jeg har været aktiv i forhold til at udvide mit netværk – offline men i den grad også online.

Hvordan ser en god dag ud for dig?

På en god dag vågner jeg tidligt, spiser en god morgenmad og får læst nyheder og lavet et par småting, inden der begynder at tikke mails ind. Herefter et formiddagsmøde, som altid giver mig en masse energi til resten af dagen, som jeg så bruger på at skrive og føre mine ideer ud af livet. Gerne afbrudt af en spændende opgave jeg ikke havde set komme. De bedste dage, er dem hvor jeg får sat en masse ting i gang, og jeg kan mærke, at NU sker der noget.

Hvor kommer din drivkraft fra?

Jeg fandt i en ret tidlig alder ud af, at livet er sårbart og kort, og det har rustet mig til at gribe mulighederne nu og her, aldrig udskyde noget eller vente på det perfekte øjeblik. I stedet kaster jeg mig bare ud i tingene. Og så er jeg helt vildt stædig. Det er jo også en slags drivkraft.

”Indimellem skal man bare kaste sig ud i det, se hvordan det går – og så gøre det endnu bedre næste gang. Pludselig kan man blive den bedste inden for sit felt, mens de andre stadig holder møder om at blive det.”

Hvad er dit bedste råd til andre?

Jeg vil nødigt få Nike på nakken for plagiat, men “just do it” er en fantastisk sætning i så mange sammenhænge. Alt for mange projekter går i stå pga. for mange møder og en stræben efter at alt skal være perfekt. Indimellem skal man bare kaste sig ud i det, se hvordan det går – og så gøre det endnu bedre næste gang. Pludselig kan man blive den bedste inden for sit felt, mens de andre stadig holder møder om at blive det.

 

Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *