Turen går til…

Reading Time: 2 minutes

eventyr

(Foto: Unsplash, Yousef Espanioly)

Som nogle af jer måske ved, så valgte jeg, efter inspiration fra Jeanette, at tage et ord til mig. Beslutning kom som et alternativ til det klassiske nytårsforsæt, som jeg med overvældende sandsynlighed alligevel ikke ville være i stand til at holde. Desuden er jeg stærk modstander af at pådutte mig selv restriktioner. Det har ofte den helt modsatte effekt.

Derfor virkede et ord som noget, jeg lettere kunne forholde mig til. Et ord har færre begrænsninger, og samtidigt fungerer det stadig som et pejlemærke. Et slags kompas, om man vil, når alt synes en smule forvirrende og uden rød tråd.

Efter mange dages grublen, tænken og funderen faldt valget på noget så eksotisk som ”eventyr”.

Og hvorfor så det?

Jo, ser du. Jeg var på det tidspunkt et sted i mit liv, hvor jeg havde brug for luftforandring. Den udfordring bakser jeg stadig med.

Ordet skulle være med til at skærpe mit fokus, og blev en aktiv beslutning om, at mit liv i 2018 skulle byde på flere eventyr. Indtil videre har jeg med stor iver forsøgt at leve op til mit eget løfte til mig selv. For helt ærligt, så er de løfter man giver til sig selv mindst ligeså vigtige, som dem man giver til andre.

Ordet eventyr har ført mig på en idyllisk og vidunderlig rejse til Paris. En rejse, hvor alt virkede lidt lettere, smukkere og bekymringsfrit.

Ordet eventyr har også ført mig på en konfronterende tur til London, hvor ensomheden ramte mig som en mur.

Lige om lidt fører det mig på endnu et eventyr, som jeg ikke havde drømt om, kunne blive en realitet for blot få år tilbage. Men nu sker det.

På torsdag går turen går til Transylvania. Og ja, du læste helt rigtigt. På torsdag flyver jeg mod rumænske himmelstrøg, og skal i intet mindre end en måned være på et smukt yogaretreat, spise vegansk mad, hike i bjergene og nyde roen omkring mig. Jeg tager afsted som frivillig, hvilket vil sige, at jeg skal tage billeder og stå for deres sociale medier til gengæld for et gratis ophold med mad og yoga inkluderet. Det er en byttehandel, som jeg synes er ret så rimelig.

Jeg er allerede en smule angstprovokeret af situationen, da det hele er ude af min comfortzone. For der er altid en risiko for, at det hele går galt og jeg ender med at blive negativt overvældet. Sådan er det, når sindet i perioder er tungt. Men der er jo også en chance for, at rejsen går flyvende. Og den risiko er ligeså stor. Uanset udfaldet bliver det en læring, som jeg er klar til at tage.

Jeg glæder mig mere, end jeg kan beskrive. Jeg glæder mig til roen. Til at komme væk og få styr på tankerne. Allermest glæder jeg mig dog til eventyret, til nye potentielle venskaber og til en oplevelse, der forhåbentlig vil printe sig fast både i sind og sjæl.

Tagget , , ,

5 tanker om “Turen går til…

 1. Åh, Rebecca, jeg ønsker dig en fantastisk tur<3
  Jeg er sikker på, du nyder det. Både maden, yogaen og de smukke omgivelser.
  Husk, at sove med hvidløgsranker omkring hovedpuden, bare for en sikkerheds skyld;-)
  Knus Lene

  1. Årh, tusind tak, Lene! <3
   Og hvidløgsranker er noteret. 😉
   Knus til dig!

 2. Yoga retreat i en måned! Det lyder som en drøM ‍♀️ Hvilket retreat er det? Så vil jeg fluks tjekke det ud. HAv den skønneste rejse.

  1. Nu skal jeg selvfølgelig også arbejde, men er sikker på, at det stadigvæk bliver lidt af en oplevelse! 😉 Stedet hedder “Akasha retreats”. Og tusind tak, skønne du!

 3. Wauw, jeg ønsker dig en fantastisk tur, ser frem til, hvis muligt, at du lægger billeder op fra turen – og hvis du ikke gør, så håber jeg du får nogle gode indtryk og oplevelser. Vi ses 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *