Om Rebecca Brincker

Reading Time: 2 minutes

Denne livsstilsblog er lavet for at give dig et indblik i mit univers. Jeg er opvokset i Skive, og har boet i København i næsten otte år, før jeg flyttede til Odense i november 2017. I København fyldte jeg tiden ud med utallige projekter. Jeg har været i gang med flere halv-færdige uddannelser end jeg kan tælle på én hånd, og kan derfor både vokse bryn, vandslibe døre, arrangere events, kommunikere på sociale medier og lave mad (hvis jeg da bare gad). Jeg ved også hvad en papegøjetang er. Jeg kalder det en slags palette af viden, der spænder sig fra “vigtig viden” til “ligegyldigt info”.

I 2017 startede jeg desuden op som selvstændig fotograf ved siden af studiet. Jeg er derfor både studerende på SDU, fotograf, redaktør på Odense Events, co-founder af Fynske Influencers og SoMe-ninja for en virksomhed. Takker min rodløse tid for, at den kombination er mulig den dag i dag.

Jeg tror generelt på det positive i tilværelsen, og har den indstilling, at alt kan lade sig gøre – så længe man er villig til at knokle nok for det. Jeg bliver glad af mennesker med passion og mennesker med drive. Jeg bliver også glad, når vi taler hinanden op og hjælper hinanden med at få succes i livet.

Min blog afspejler mine mange interesser, og byder på et univers, der er fyldt med kreativitet, livsnyderi, tankestrømme og eventyr. Det er en blog om mig og om min nye by – Odense, som forhåbentlig gør dig nysgerrig. Både på mig (ananas i egen juice), byen og alle de ting jeg fordriver tiden med.

 

Er du interesseret i at indgå et samarbejde? Så kontakt mig på:

kontakt@rebeccabrincker.dk