Fynske Influencers – drømmen om at løfte i flok

Reading Time: 3 minutes

For hvad er verden for et sted, hvis man står med den alene? Som ung mente jeg, at jeg var den fødte enspænder. Sådan en, der klarede det hele selv. Det gør jeg på sin vis stadigvæk (på visse fronter), men jeg er i den grad også blevet klogere. Det var blandt andet også en af grundene til, at min nu fantastiske partner og veninde, Jeanette Hardis og jeg, valgte at starte communitiet Fynske Influencers op. Jeanette (tjek hendes blog ud lige HER) har undervejs vist sig at være et fantastisk menneske, der har gjort denne rejse til en leg.

Da vi først startede, havde vi navngivet ”projektet” Fynske Bloggers. Efter blot ét meet-up fik vi så meget sparring, at vi samme dag tog beslutningen om at ændre navnet til Fynske Influencers”. Communitiet mente, at det navn inkluderede flere – og det kunne vi ikke være mere enige i. Den dag i dag, kan jeg ikke forstille mig et andet navn, og det gør mig glad ind til benet, at være med til at skabe noget, som så mange sætter pris på.

Communitet er noget jeg bruger tid på. Og Jeanette og jeg bruger nok også mere tid, end vi giver udtryk for. Men jeg gør det, fordi jeg ikke kan lade være. Det giver mig en helt unik følelse at være bindeleddet mellem mennesker, der sammen kan være med til at løfte hinanden og hinandens faglighed.

Sidste meet-up vi havde, var på Speltfar / The Organic Club. Et sted, som jeg tidligere dømte til at være blandt de fire gode arbejdscaféer i Odense. Dette meet-up emmede af det, som vi har hungret efter – nemlig at skabe et åndehul for nørder, hvor vi kan hjælpe hinanden med at blive bedre, skubbe hinanden fremad og vidensdele. Communitiet skal være grobunden for et fællesskab med ligesindede, som har værdi. Et fællesskab, hvor vi kan bidrage til, at de fynske influenter i communitiet har noget at se frem til og noget at mødes om. Et fælleskab, hvor relationer kan dannes på kryds og tværs.

[AD // På billedet ses en overdådig vaffel fra meet-up på Speltfar)

Jeg mødte tilfældigt en bekendt i dag, mens mit hoved var begravet i telefonen. Han kiggede på mig, med store pupiller og sagde: ”Rebecca, hvorfor gør du det, du gør?”. Det var et vældigt godt spørgsmål, som jeg også mentalt gumlede på i et par sekunder, før jeg fik formuleret:

”Jeg gør det fordi, at det giver mig værdi, at være en del af noget der er større end mig selv”.

[AD // kaffe og en virkelig lækker brownie fra meet-up på Speltfar]

… Og det føler jeg, at vores community har. Værdi. Og jeg føler også, at det er større end blot Jeanette og jeg. Uden menneskerne i communitiet og vores samarbejdspartnere, havde vi intet at bygge videre på. Vi kan, fordi vi både vil – men også fordi, der er en større mening med det end blot at pleje egne behov. Måske er du blevet nysgerrig på, hvad hele det her community er for en størrelse – og hvis det er tilfældet, så klik HER og HER.

Jeg håber, at Fynske Influencers kan være med til at inspirere andre til at løfte i flok og spille hinanden gode. Jeg håber også, at vi sammen kan hjælpe alle, der har en finger med i spillet til at få succes. For succes er bare meget sjovere når den deles, og succes er mere betydningsfuld, når man også er med til at bane vejen for andre.

 

Tagget , , ,

5 tanker om “Fynske Influencers – drømmen om at løfte i flok

  1. TaK for jer og jeres kæmpe arbejde! Jeg har virkelig fået en masse ud af netværket og glæder mig altid til at se jer og de andre når vi mødes. i søndags gik jeg hjem og var helt høj på energi over sådan et dejligt meet-up med skønne mennesker. Fedt arbejde og tak fordi i vil have os andre med!

    1. Sikke den varmer, den kommentar! Hvor er det fedt at høre, at du gik hjem med den energi i kroppen. Det er en kæmpe ting for mig. Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

  2. Tusinde tak for alt jeres hårde arbejde! Det skinner altså virkelig igennem, hvor godt I gør det – se bare, hvor meget I allerede har udrettet med fællesskabet. Det er ret fantastisk at få muligheden for at sparre og lade sig inspirere i så høj grad af så mange spændende mennesker 🙂

    KNus

    1. Og tak fordi du er med til at bidrage til communitiet med din tilstedeværelse! Uden jer, havde det jo ikke været blevet til noget som helst. Jeg bliver virkelig glad over din feedback. Knus

  3. Jeres tid og arbejde er i den grad værdsat. Husk det <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *