Fem grunde til at Odense er en fed by

Reading Time: 2 minutes

Før du tænker; ”Argh, er det ikke lidt søgt, at du skriver om hvor fed din by er?” Så husk, at jeg faktisk er jyde og endnu bedre – tidligere københavnersnude med tenderende snobbede tendenser til mit ophav (som bestemt altid blev nævnt som København – for Jylland er jo ikke særlig fint…) Jeg er til gengæld blevet ret vild med at bo her. Jeg er også blevet klogere, og mener nu, at det er meget federe at tale ting op end ned. Derfor har jeg simpelthen lavet denne liste, hvor jeg fremhæver de fem ting, som gør byen til noget ekstra i mine øjne.

So… Here it goes!   

1)      Byen for iværksættere

Har du en iværksætter i maven, har Odense en scene, der gør det lettere for entreprenører at komme over stepperne. Det er delvist grundet byens størrelse, der fjerner en del konkurrence, men også mange af byens tiltag, der gør en stor indsats for at belønne iværksættere. Tiltag og steder som Startup Odense, Coworking Plus , Stjerneskibet og Cortex Lab er essentielle steder at søge hen, hvis du har interesse for at skabe.

2)      Du er næsten aldrig alene

Odense er stadig en lille by – selvom den prøver at være en storby. Og der er altså noget rart og hjemligt over, at man stort set altid møder en man kender, når man er ude en tur. Om det så er på den lokale kaffebar, i Netto eller i byen.

3)      Tempoet er anderledes

Og er det en god ting? Jeg var meget lidt fan, da jeg kom fra København og her til Odense. Tingene går bare lidt roligere her – men det er faktisk en lettelse, når man først har vænnet sig til det.

4)      Events og kultur

Selvom nogen måske ikke giver mig ret i det her punkt, er der altså stopfyldt med events i Odense! Det kræver selvfølgelig, at man lige kigger sig rundt en ekstra gang, og til tider selv er opsøgende. Jeg kan anbefale dig at tjekke Odense Events, This is Odense og Live Music Odense ud. Så er du altid opdateret!

5)      Stemningen

Det er bare noget over Odense. Hvad det lige er, har jeg faktisk svært ved at sætte en finger på. Men byen har fået mig ned i gear, op i produktivitet, givet mig mulighed for at møde mange spændende mennesker – og for første gange nogensinde føler jeg mig faktisk hjemme – og det er ikke til at kimse af. 

Follow my blog with Bloglovin

Tagget , , , ,

2 tanker om “Fem grunde til at Odense er en fed by

  1. Jeg er så enig med dig – især i det sidste punkt! Jeg har altid troet, at det bare var mig, fordi jeg er inkarneret fynbo med bytrang, og Odense er den mest oplagte by at opsøge, hvis man vil blive på Fyn, men der er altså oprigtigt et eller andet ved Odense, som bare gør det nemt at føle sig hjemme. Også når man kommer som landmus og bliver bymus 🙂

    Knus

    1. Det er der altså! Og det er fedt, at landmus kan blive til bymus. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *