Event med Odense symfoniorkester

Reading Time: 2 minutes

I aftes holdte Jeanette Hardis og jeg, i forbindelse med Fynske Influencers, event i samarbejde med Odense Symfoniorkester. En event, der virkelig slog kegler, hvis du spørger mig!

Vi startede i Møntergårdens Kirkesal, hvor to flotte fyre i jakkesæt stod klar med bobler.  Salen var pyntet op med balloner, og der var endda en fotovæg, så alle os nørder kunne få lov til at få lidt billeder. Af os selv.

Den første time gik med networking og små (utrolig) lækre hapsere. Der var alt fra chokolade brownies til mini-burgers. Var ret glad for de burgers. Kom til at tage 2 gange. Eller var det 3…

event med odense symfoniorkester

Efter bobler, snak med en masse skønne influencers og en tilfredsstillet sult, gik turen videre til Odense Symfoniorkester, hvor vi hørte Christmas Carols. Det var en samling af de sidste 400 års største julesange. Aftenen var for mig virkelig skøn – og det virkede til, at alle deltagerne nød de timer vi havde sammen. Jeg endte selvfølgelig på bodega (don’t judge me) med et par søde blogger-piger, og forsatte snakken. Selvfølgelig med en vodka-danskvand solidt placeret i den ene hånd.

Det er særligt en af de ting, som kan gøre mig glad i låget – når en event lykkes, og man faktisk ikke har lyst til at tage hjem, eller skilles fra de mennesker, man har hygget sig med. Kender I ikke den følelse?

Har du aldrig hørt om Fynske Influencers før – eller er du interesseret i at blive en del af netværket? Så klik lige HER.

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *